Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Nesrin Kakırman göreve hızlı başladı. Müdür Kakırman,  güçlendirme çalışmaları devam eden USO İlkokulu ile yapım çalışmaları devam eden Gazi İlkokulu ve Burdur İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Öte yandan Müdür Kakırman göreve başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Müdür Kakırman mesajında mesajı şöyle: “Sayın Bakanımızın tensipleriyle Burdur İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum.  Bölgenin önemli şehirlerinden biri olan, güller, göller, gönüller diyarı Burdur’umuzda İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Üzerimizdeki bu vazifenin hassasiyetinin ve bizlere yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu nedenle geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele ederek, işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağımıza inanıyorum.

Eğitimin çok yönlü bir süreç olduğu bakış açısıyla hareket ederek ve tüm paydaşlarımızla etkin bir iletişim içinde bulunarak, yeni bir heyecan ile hep birlikte el ele verip illimizi her alanda bir adım ileri götürmenin mücadelesini vereceğiz. Dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızla; müdür yardımcılarımızla, ilçe milli eğitim müdürlerimizle, şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle ve en önemlisi öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımıza en güzel ve sağlıklı eğitim ortamlarını hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız. İlimizde bugüne kadar görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, daha önceden var olan birikim ve başarıların daha da artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyorum.

Sayın Bakanımızın ve Sayın Valimizin önderliğinde, yönetici, öğretmen ve tüm mesai arkadaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, basınımızın ve tüm hemşerilerimizin desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitime dair her adımın başarıya dönüşmesini temenni ediyorum. Bu güzel şehre atanmış olmamın, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, velilerimiz, il ve ilçelerdeki en ücra köşeye kadar idarecisinden personeline tüm çalışma arkadaşlarımız ve şahsım için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle”.ifadelerini kullandı.