Burak Özçivit, uluslararası alanda büyük bir hayran kitlesine sahip. Ancak İngiltere'de katılacağı bir etkinlik, beklenmedik bir şekilde izdihamla sonuçlandı ve İngiliz polisi güvenliği sağlayamayacaklarını belirtince etkinlik iptal edildi.

Özçivit, sık sık yurt dışındaki hayranlarıyla buluşmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor ve bu durum da medyanın ilgisini çekiyordu.

Bu sefer İngiltere'nin Bradford şehrindeki The Broadway alışveriş merkezinde gerçekleşecek bir parfüm lansmanına katılacaktı. Ancak İngiliz polisi, Özçivit'in etkinliği nedeniyle güvenliği sağlayamayacaklarını bildirdi. Bu nedenle etkinlik iptal edildi. İngiliz polisi, Pakistan'da verdiği lansmana benzer bir kaotik ortamın oluşabileceğini raporladı.

Alışveriş merkezi, başlangıçta etkinliğin "sağlık ve güvenlik nedenleriyle ve polis tavsiyesi üzerine" iptal edildiğini açıkladı. The Broadway'den yapılan güncel açıklamada, "Maalesef Janan Fragrances'taki Burak etkinliği sağlık ve güvenlik nedenleriyle iptal edilmek zorunda kaldı. Bu durumun yol açabileceği hayal kırıklığı için özür dileriz." denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ