Bucak Belediyesi tarafından organize edilen Şiirli Muhabbet etkinliğinin konuğu Şair Serdar Tuncer, ilçedeki vatandaşlarla buluştu. Müftülük Konferans Salonu’nda dün akşam saat 20.30’daki etkinliğe, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal eşi Ayşe Ünal, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve vatandaşlar katıldı.

Serdar Tuncer Bucak

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur-an’ı Kerim tilaveti okundu.

Açılış konuşmasını yapan Bucak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Şair Serdar Tuncer’i Taş’ın Aş Olduğu Bucak’ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Serdar Tuncer ile Şiirli Muhabbet” etkinliğine katılan herkese teşekkür etti. 

Serdar Tuncer Bucak 2

Şair Serdar Tuncer, sohbetin yanı sıra, zaman zaman şiirler de seslendirdi. Serdar Tuncer ile Şiirli Muhabbet etkinliğine vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

Serdar Tuncer Bucak 3

Şair Serdar Tuncer için hazırlanan hediyeler ise etkinlik sonunda, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ile Bucak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal tarafından kendisine takdim edildi.

Serdar Tuncer Bucak 4

Kaynak: ses15