Bucak'ta One The Coffee açılışı gerçekleşti.

Daha önceden halihazırda işletilen One The Coffee, Hasan Şan'a devredilmesinin ardından dün tekrar hizmete girdi. Açılışa Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce, Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, 2023 CHP Burdur Milletvekili adayı ve Bucak CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hülya Gümüş katıldı.

Açılışta iyi dileklerini ileten CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, 'Burada Hasan kardeşimizin işletmesinin açılışı için gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle bana söz verildiği için, bir kardeşi, abisi hukukuyla davranıldığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bugünden sonra buranın bereketi artarak daha güzel günlerde daha güzel zamanlarda buluşma şansımız olur.' dedi.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce de açılış ile ilgili duygu düşüncelerini, 'Kocaaliler Belediye Başkanı olarak Bucak'ta bir işletme açılışındayız. Öncelikle işletme sahibimizi tebrik ediyorum. Ülke olarak ekonomik anlamda çok zorlu günler yaşıyoruz maalesef. Medeni cesareti için canı gönülden tebrik ediyorum kardeşimizi. Ekonomik anlamda içinde olduğumuz bu zor günleri arkadaşımız gibi cesur vatandaşlarımızın sayesinde atlatacağız. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum. 'sözleriyle ifade etti.