Bucak’ta bugün sabah saatlerinde Bucak Konak mahallesi Yahya Kemal caddesinden Bucak Kaymakamlığı önüne doğru geçiş yapılan yola otomatik kapı geçişi sistemi kuruldu.

Yeni sistem ile Bucak Kaymakamlığı önüne geçmek isteyen vatandaşlar artık rahatça geçemeyecek. Bugün yapılan bu yeni sistem ile Bucak Kaymakamlık önüne geçmek isteyen vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı.

Bucak Konak mahallesi Yahya Kemal Caddesinden Bucak Kaymakamlığı önüne doğru geçiş yoluna otomatik bariyer konuldu. Yeni yapılan otomatik bariyer ile vatandaşlar Konak Mahallesi Yahya Kemal caddesinden Kova Sokak üzerine geçiş yapamıyorlar.

Özellikle kaymakamlık bünyesi içerisinde işi olan vatandaşlar artık geçiş yapamıyor. Bucak ilçe kaymakamlığı tarafından yaptırılan bu yeni otomatik bariyer vatandaşlar tarafından büyük tepkiye sebep oldu. Bucak Halkının kullandığı bu yolun bu şekilde kapatılmasının yanlış olduğunu ifade eden vatandaşlar, burası şahısa özel mülkiyet değildir dedi.

Burası Bucak Kaymakamlığı önü

"Buraya gelmek isteyen herkes rahatlıkla gelmelidir. Bu konulan kapı ile yaşlılar ve özellikle engelli vatandaşlar nasıl geçecek. Önceden yaşlıları kaymakamlık önüne kadar arabayla götürebiliyorduk.

Peki şimdi nasıl götüreceğiz?. Bu otomatik kapının kumandası kim veya kimlerde mevcut? Bu ne için yapıldı?. Bu yapılan yanlıştır” şeklinde gazetemize sitemlerini dile getirdiler.

Bizlerde GazeteBU olarak bu yeni yapılan otomatik kapının bir an önce kaldırılmasını ve bu yolun yeniden halka açılmasını yetkililere iletiyoruz.

bucak kaymakamlık

bucak kaymakamlık

bucak kaymakamlık