Bucaklılardan Hayati İnanç’a yoğun ilgi

Bucak Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Edebiyatçı-Yazar Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler” konulu konferansıyla Bucaklılarla buluştu. Bucaklıların yoğun ilgi gösterdiği konferansa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Bucaklı katıldı.

Söz Öze Dönüşür

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı selamlama konuşmasında, “Davete icabet ettiniz kıymetli vakitlerini ayırıp buraya geldiniz. Rabbim hepinizden razı olsun. Bugün Hayati İnanç hocamızın sohbetini dinleyeceğiz. Sözün sözde kaldığı anlar olur. Bazen de söz öze dönüşür can da canan olur, hayat bulur ve Rabbimizin bize asıl görev yüklediği hakkıyla kul hakkıyla ümmet olma yolunda bize rehber olur. Ben sohbetimizin hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize geldiğiniz iççin tekrar teşekkür ediyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Geldik Uğradık Gidiyoruz

Edebiyatçı-Yazar Hayati İnanç verdiği konferansında, “Dünyayı fazla sevmeyin. Çok sevilecek bir yanı yok. Geldik uğradık geçiyoruz. Dünya üstüne giderseniz nazlanır, canınızı okur sonra. Gölge gibidir kovalarsanız yakalayamazsınız, kaçarsanız kovalar. Kalp Allah evidir oraya dünyayı koymayın” dedi. Konferansın sonunda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Edebiyatçı-Yazar Hayati İnanç’a güzel sohbeti için teşekkür etti ve hediye takdiminde bulundu.