Hatay’da yaşayan Bucaklı aileden dün gelen yeni vefat haberi herkesi hüzne boğdu. Polis Memuru Ahmet Elibol’un cenazesi bugün saat 12.00’de Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Elibol için düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavıcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce, Askeri Erkan, Emniyet Teşkilatı Mensupları, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, muhtarlar, Elibol’un ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Polis Memuru Ahmet Elibol’un cenazesinin getirilmesinin ardından yükselen feryatlar yürekleri dağladı. Elibol’un annesi, kardeşleri ve eşi Elibol’un tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Saygı duruşu ile başlayan törende Polis Memuru Özlem Uslu tarafından Merhum Polis Memuru Ahmet Elibol’un özgeçmişi okundu.

İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından Merhum Polis Memuru Ahmet Elibol ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlar için dua edildi.

Tören sonrası Merhum Polis Memuru Ahmet Elibol’un cenazesi Köle Mezarlığına götürüldü. Protokol üyeleri ve çok sayıda Bucaklı vatandaşın katımıyla öğle namazına müteakip Köle Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası Merhum Polis Memuru Ahmet Elibol için helallik alındı ve Elibol’un cenazesi ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Polis Memuru Ahmet Elibol’un oğulları Adem Ahsen Elibol, Hüseyin Tuğrul Elibol ve Muhammet Subutay Elibol’un cenazeleri Cumartesi günü Bucak’ta defnedilmişti. Deprem bölgesinde enkaz altında kalan Elibol ailesinden geriye sadece Anne Zehra Elibol kaldı. Enkazdan yaralı kurtulan Acılı Anne, 3 gün arayla hem oğullarını hem de eşini toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadı.