Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bucak Emin Gülmez Ortaokulu ‘’KOCA YÜREKLİ ÖĞRENCİLER MİNİK ELLİ KARDEŞLERİNE’’ destek olmak amacıyla anlamlı bir projeye imza attılar.

Bucak Emin Gülmez Ortaokulu öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri tarafından kullanmadıkları eşyalarını değerlendirmek için bu anlamlı projeyi yapmayı karar vermişler. Topladıkları eşyaları değerlendirmek isteyen öğrencilerimiz Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde dağıtımını gerçekleştirmek için Bucak Belediye Başkan V. Yakup GÜLCÜ ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail BESİLİ’yi ziyaret ederek toplamış oldukları eşyaları teslim ettiler.

Teslim esnasında öğrencilerimizin yardım etmek duygusunu gözlerinde gördüğünü ifade eden Bucak Belediye Başkan V. Yakup GÜLCÜ bu tarz projelerin küçük ama aslında çok büyük bir hizmet olduğunu belirterek Sosyal Sorumluluk kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu bu tarz projelere her zaman belediye olarak destek olacaklarını belediyenin imkânlarıdâhilinde elimizden gelen her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Belediye Başkan V. Yakup GÜLCÜ Başkanlık makamında projeden sorumlu Öğretmen Fatih SAĞLAM ve öğrenciler ile hoş sohbet ve vakit geçirdi. Sohbet sonrası öğrencilerimiz toplamış oldukları eşyaları teslim etti. Belediye Başkan V. Yakup GÜLCÜ bu anlamlı proje için başta proje sorumlusu Öğretmen Fatih SAĞLAM’a ve öğrencilerimize teşekkür etti.