Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar odası, Bucak'taki usta esnaf ve sanatkarlar ile birlikte, İstanbul'da mobilya fuarına katıldı.

Burdur merkez ve Bucak'tan yaklaşık 50 kişinin katılımı ile İstanbul'a giden esnaflar, bu tür organizasyonlardan memnun olduklarını, yeni teknoloji ve son mobilya trendlerini yerinde görme imkanı bulduklarını ve ülkenin ekonomik kalkınmasında katkıda bulunmak için her zaman gördüklerinin daha iyisini yapmaya çalıştıklarını söylediler.

Konuya ilişkin olarak Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan'ın yaptığı açıklamada "nerede bir yenilik var biz oradayız. Fuarlarda üyelerimizin, mobilya da dünyadaki en son trendleri takip etmesi, meslekle ilgili ürün ya da hizmetlerdeki teknolojik gelişmeleri görmesi, bilgi ve yenilikleri yerinde tespit edebilmesidir. Amacımız Esnaf ve sanatkârlarımızın önünün açılması ufkunun genişlemesi ve rekabet gücünün artırılmasıdır.Ticaretin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, fuarların önemi de vazgeçilmez bir şekilde artmaktadır. Fuarlar, büyük bir titizlikle yürütülen çalışmaların ve büyük emekler sonucu elde edilen ilk ürünlerin ve son teknolojilerin sergilendiği yerlerdir. Bu özelliklerinden dolayı fuarlar, ekonomik ve sosyal hayatın bir aynası olduğu gibi aynı zamanda dış ekonomik ilişkilerin de bir göstergesidir" dedi.