BUCAK BELEDİYESİ MEHMET AKİF MAHALLESİ REKREASYON PROJESİ TAMAMLANDI, BUCAK YENİ BİR YAŞAM ALANI DAHA KAVUŞTU

Bucak Belediyesi yen yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Mehmet Akif Mahallesinde yeni yaşam alanı yapımı tamamlandı.
 Mehmet Akif Mahallesi Rekreasyon Projesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde halkımıza yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Mehmet Akif Mahallesi 2406 sokak üzerinde bulunan alanda hayata geçirdiğimiz Mehmet Akif Mahallesi Rekreasyon Projemiz ile ilçemize yeni bir yaşam alanı daha kazandırdık. Mehmet Akif Mahallesi Rekreasyon projemiz 2406 sokak’ta 2973 m2 alan üzerine kuruldu. Rekreasyon sahamızda 670 m2 spor alanı, 1590 m2 dinlenme alanı, Yürüyüş yolları ve 713 m2 çocuk oyun alanı bulunuyor. Çocuk oyun alanı içerisinde 226 m2 kauçuk kaplama, 1 adet çift kuleli oyun grubu,1 adet Ebeveyn oturaklı iki salıncak, 1 adet tahtaravelli bulunuyor. Rekreasyon alanımızda 1 kamelya, 10 adet ikili bank,8 adet piknik masası ve 5’li spor aletleri bulunuyor. Park alanımızda 1325 m2 yeşil alan oluşturduk. Belediye olarak alanı müsait olan park yerlerimizde konsept olarak çok amaçlı yaşam alanları oluşturuyoruz. Bu şekilde halkımızın 7’den 70’e tüm kesimlerine hitap etme çabası içerisindeyiz. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mehmet Akif Mahallesi sakinleri “ Mahallemizin bu bölgesi Burdur- Antalya karayoluna yakın bir bölge olduğu için çocuklarımızın rahatça vakit geçirebileceği bir alan yoktu. Ana yola çıkar korkusu ile çocuklarımızı sokağa salamıyorduk. Parkın yapılmasıyla birlikte çocuklarımız çocuk parkında oynarken, bizde oturup, çocuklarımızı takip edebiliyoruz. Belediye Başkanımıza ve Belediye personellerine teşekkür ediyoruz.” dediler.