Bucak ilçesinde yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Zirve Sigorta, sigorta ve aracılık hizmetlerinde vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor.

Kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine hizmet vermeyi amaçlayan Zirve Sigorta Bucak işletmecisi Fatih Göral, ““Bu sektör gerçekten insanın hem kendi canı, hem de kendi malını koruma anlamında çok önemli bir sektör. Sigorta dediğiniz kavram geleceğe yönelik bir kavramdır. Geleceğin ne getireceğini öngöremediğimiz gibi bize ne kaybettireceğini de bilemiyoruz. Bu yüzden sigorta çok önemlidir. Sektörde yıllardır faaliyet gösteren ve sağladığımız güvence ile yeni yerimizde hizmet vermeye başladık. İnşallah Rabbim hayırlı işler nasip eder.” dedi.
“En Uygun Fiyata Sigorta İmkânı Sağlıyoruz”
Göral,” Zirve Sigorta ilçe halkımıza en ucuz fiyata sigorta yapma imkânı sağlamak amacındayız. Trafik Sigortaları 360 TL’den, Kasko poliçeleri 650 TL’den, DASK 60 TL’den başlayan fiyatlarla en uygun şekilde hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.
“Evcil Hayvanınızı Sigortalatabilirsiniz”
Göral yaptığı açıklamada “Kedi ya da köpeğinizin acil tedavilerinin yanı sıra muayene, tahlil/tetkik ve belirli hastalıklara yönelik tedavilerini de poliçe koşulları dahilinde karşılıyor, onların mutluluklarını güvence altına alıyoruz.6 aylıktan büyük, 10 yaşından küçük kedi veya köpeğinizin sağlık masrafları için uygun primlerle teminat sağlayan poliçenizi hemen yaptırabilirsiniz. Veteriner masrafları ve belirli hastalıklara yönelik tedavi giderleri için de minik dostunuz ve siz güvence altında olabilirsiniz.
“Doğum Sigortası ile Tüm Masraflar Bizden!”
Ayrıca anneler bir doğururken babalar masrafların içinde dokuz doğurmasın diye anne adaylarımıza özel Türkiye’nin en kaliteli hastanelerinde geçerli doğum sigortasıyla tüm tedavi masraflarını Zirve Sigorta olarak biz karşılıyoruz” şeklinde ifade etti.

ZİRVE SİGORTA BUCAK
FATİH GÖRAL
TEL: 0 542 434 44 00

ADRES: Konak Mah. 2729 Sokak No:2 Maraton İş Merkezi Kat:3 Daire No:302 BUCAK