Bucak Devlet Hastanesi'nde Gökhan ve Merve Altundaş çiftinin bebeği "Muhammet Mahir" saat 11.40'da dünyaya geldi. 4 kilogram ağırlığında bebek dünyaya getiren Merve Altundaş, bir kez daha anne olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hastane çalışanlarına teşekkür eden anne Altundaş, ikinci kez anne olduğunu ve normal doğum yaparak sevincinin arttığını ifade etti.
Bucak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi hemşiresi Sevgi Çetinkaya, yılın ilk bebeğinin Muhammet Mahir olduğunu ifade ederek, gün içinde 4 doğumun daha yapıldığını söyledi. Muhammet Mahir'in sağlıklı bir bebek olduğunu altını çizen hemşire Sevgi Çetinkaya, "2020 yılının ilk bebeğini dünyaya getirmeye bizlerde vesile olduk. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
"Bebek Dostu Hastane" ve "Anne Dostu Hastane" ünvanlarını geçtiğimiz günlerde yineleyen Bucak Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır ise yeni yılın ilk gününde 4 bebek dünyaya getirdiklerini, ailelerle birlikte bu heyecanı yaşadıklarını söyledi. Tanrıtanır, "Türkiye'de Anne Dostu Hastane ünvanı alan ilk 50 hastane arasındayız. Aynı zamanda hastanemiz geçtiğimiz temmuzda Bebek Dostu Hastane ünvanını da almıştır. Bu konuda ülke genelinde 100 tam puan alan 3 hastaneden biriyiz" ifadelerini kullandı.
HABER: HÜSEYİN ÇUBUK-DOĞAN ŞAHİN