BUCAK’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞAHS YAKALANDI 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Burdur iline 5 kişinin uyuşturucu madde getireceği yönünde edinilen bilgiler doğrultusunda, fiziki takip sonucunda Bucak – Antalya karayolu üzerinde durdurulan araç içerisinde bulunan (R.A.), (B.E.), (B.O.K.), (F.S.) ve (A.S.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda; (6) Gr. Eroin, (4) adet uyuşturucu hap ve (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Olay ile ilgili Burdur Valiliği tarafından yayımlanan basın bülteninde şu bilgilere yer verildi: “Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak,  uyuşturucu ile mücadele kapsamında, 03.04.2022 tarihinde, (R.A.), (B.E.), (B.O.K.), (F.S.) ve (A.S.) isimli şahısların Burdur iline uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi elde edilmiştir.   

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan fiziki takip sonucunda Burdur ili, Bucak ilçesi, Bucak – Antalya karayolu üzerinde durdurulan araç içerisinde bulunan (R.A.), (B.E.), (B.O.K.), (F.S.) ve (A.S.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda; (6) Gr. Eroin, (4) adet uyuşturucu hap ve (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir. 

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan (R.A.), (B.E.), (B.O.K.), (F.S.) ve (A.S.) isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır.