İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin KAKIRMAN, Bucak İlçe ziyareti kapsamında Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yapılan üretimleri yerinde inceledi.

Ziyaret programında İl Milli Eğitim Müdürüne, Kaymakam Vekili Davut BOZDAŞ, Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü KAKIRMAN, "Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. ve 12. sınıf öğrencileri 21 taşıma merkezi okuldaki 1370 taşımalı öğrenciye yemek hizmeti vermektedir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan 22-25 Aralık 2021 tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Şefler Birliği (WACS) İşbirliği ile 18. Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yarışmalarında Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 12. ve 10. Sınıflarından 11 öğrenci katılım sağlayan öğrenciler 3 gün süren yarışmalarda çeşitli kategorilerde yarışmış ve toplamda 6 Altın, 3 Gümüş ve 2 Bronz Madalya alarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdi.