Edinilen bilgilere göre 2 Mart Perşembe günü gece saat 23:30 sularında yaşandı.
Olayda  Bucaklı Ali Kurama isimli vatandaş ailesinin iddialarına göre Polis ekipleri tarafından öldüresiye dövüldü.

Ali Kurama'nın Babası Mehmet Kurama'nın iddiaları " 
Baba Mehmet Kurama bazı haber sitelerinde yalan haberin yapıldığını dile getirdi.
" Bucakta yalan haber yapmayın. Bazı Yerel haber siteleri yalan haberlerle insanları sürekli  kandırıyor.
Bu yalan haber siteleri emniyet ekiplerine yandaşlık ve yalakalık yapıyor. Böyle medya olmaz. Olay sitelerde yazılığı gibi değildir.

ADALETİN YERİNİ BULMASINI İSTİYORUZ

Baba Mehmet Kurama; Oğlunu yerde yatarken gördüğü ve hemen oğlunnun yanına gittiğini belirtti. Polis ekipleri tarafından öldüresiye dövüldüğünü orantısız güç kullanılığını iddia etti. Kurama, telefonuyla fotoğraf çekeceğini ancak polislerin buna izin vermediğini belirtti. Polis ekiplerinin kendilerinde olay yerinde her hangi bir yaralanma olmadıklarını ancak oğlunun durumunun kötü olduğuu öğrendiklerinde, bu olay karşısında kendilerini savunmak için kanıtlamak için polis ekiplerinin hastane önünde kendilerini yaraladığını iddia etti. Baba Kurama bu şekilde yapılanların yanlış olduğunu adaletin gerekeni yapması gerektiğini belirtti.

Ali Kurama'nın Kardeşi Onur Kurama'nın iddiları şu şekilde;
" Arkadaşları ile birlikte vakit geçirirken bir anda Emniyet Ekiplerinden görevli Polisler önce Ali Kurama'yı araç içerisinden zorla çıkardılar. Daha sonra Ali Kurama'ya ters kelepçe takıp dövdüler. Sonra da kafasına araca yaslayıp araç kapısıyla defalarca vurdular. olay yerine gelen Kurama'nın babası ve kardeşi Ali Kurama'yı yerde yatar şekilde görünce biranda panik oldular. Kardeşi Onur Kurama " Ne oldu burada? Kim dövdü kardeşimi?" dedi ve iddialara göre orada bulunan bir polis memuru " Ben dövdüm varmı itirazın" dediği ve Onur Kurama'nında boğazını sıktığı iddia edildi.

Olay yerine gelen Ramazan Tosun'un iddiaları şu şekilde;
" Ben olay yerine daha sonra geldik. Yeğenimin yanına gittik. Olay yerine vardığımıza beni ve babamı polis ekipleri direk yere yatırdı. Bizi tehdit ettiler. Biz sizden ne çektik diye. Benim Bucak Emniyetine hiç çıkmışlığm yok. Beni tehdit ettiler. Sizi Bucak'ta yaşatmayacağız" diye. 25 kadar polis vardı olay yerinde. O kadar polis bir memurunu tutamadılar. Bu Polisler psikolojisi bozuk, sorunları olan polisler. Ben daha önce böyle polis görmedim. Daha sonra hastaneye geldik. Dedim ki " şimdi ne olacak çocuğun durumu kötü yoğun bakımda" benim boğazımı sıktı ve beni polis odasına soktu zorla.Benimde yeğenimin kolunu kırdılar tutuklayıp ceza evine attılar. Yeğenime sordum " ne oldu ? diye". Emmi bizi hiç sorgu sual yapmadan kapımızı açtılar direk dövdüler. Ters kelepçe yaptılar. Ali abimi de ters kelepçe yaptılar. Telefonunu çıkardılar, telefonundan bişey gösterdiler. İki sivil ekip önce sonra gelen de vurdu gidende vurdu güzelce dövdüler" dedi. Bir memur bu şekilde yapmaması lazım. Bu neyin öfkesi neyin hırsı. Ali şuanda yoğun bakımda durumu riskli. Bizler adalet istiyoruz. Gerekenin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Bucaklı Ali Kurama'nın Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Ali Kurama'nın şuanda yoğun bakımda olduğu ve hayati riskinin olduğu hatta yaşama şansının %10 olduğu öğrenildi.

Acılı ailesi ve sevenleri bu olayın bir an önce aydınlatılmasını ve adaletin yerini bulmasını dile getirdiler. Ayrıca ailesi Oğullarının bir an önce iyileşmesi için tüm Bucak halkından dua istediler.