Diyanet İşleri Başkanlığı’nca her yıl kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’yla Mevlid-i Nebi Haftası’nın aynı haftaya rastlamasıyla ülke genelinde “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temalı çeşitli programlar düzenlenecek. Bu kapsamda Bucak İlçe Müftülüğü tarafından bugün düzenlenen programla Camiler ve Din Görevlileri Haftası’yla Mevlid-i Nebi Haftası programlarının açılışı yapıldı.

Meydan Parkta saat 10.30’da düzenlenen programa, Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Olcay Değerli, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Müftülük bünyesinde görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Keser, peygamberimizin doğumunu simgeleyen Mevlid-i Nebi Haftasıyla Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl kesiştiğini ve kutlamaların ortak programlarla organize edileceğini aktardı. Hafta boyunca Bucak’ta yapılacak programlar ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Program Barbaros Camii İmam Hatibi Enes Özkan tarafından sunulan Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Bucak İlçe Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği katılımcılara ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.