"Gelecek Gençlikte" Projesi kapsamında Kirişcan Halısaha'da ilkokullar arası futbol turnuvası, Bucak Kaymakam Vekili ve Çeltikçi Kaymakamı İsmail DEMİRTAŞ ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR'ın Atatürk İlkokulu ve Karapınar İlkokulu maçının başlama vuruşunu yapmalarıyla başladı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuvada öğrencilerin ve seyirci olarak kenarda oturan velilerin heyecanları görülmeye değerdi.

Çeltikçi Kaymakamı İsmail DEMİRTAŞ "Turnuvalar öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlama, sevgi ve saygı çerçevesinde spor yapma bilincini oluşturma, çocukların sağlıklı ve dinamik yetişmesine katkıda bulunma ve öğrencinin kendini başka alanlarda göstermesi açısından çok iyi fırsatlardır. Proje Kapsamında organize edilen bu futbol turnuvasının yapılmasında başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyorum." Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR " Öğrencilerimiz 2 yıla yakın bir süredir pandemi sebebiyle evden eğitim gördüler ve bu süre zarfında ruhen, manen büyük zorluklar yaşadılar. Bizler de bu amaçla öğrencilerin spor yapabilmesi, daha iyi kaynaşıp sevgi ile dostluğun pekişmesi için projemiz kapsamında bu organizasyonu düzenledik. Turnuvaya 13 okulumuz katılıyor. Dereceye giren takımlarımıza ödüllerimiz var. Ama bizce en güzel ödül; öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının artmasına katkı sağlamak olacak. Sayın Kaymakam Vekilimiz İsmail DEMİRTAŞ'a ve Kaymakam Refiği Davut BOZTAŞ'a buraya kadar gelip verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.