Bucak ilçesinde bebek ve çocuk çekim stüdyosunu açıldı. İşletmeci Dudu Avcı tarafından açılan Meva Photography, bebek, çocuk, doğum ve özel günlerinizde konsept fotoğraflarla vatandaşlara hizmet verecek.

4 Ekim 2021 Pazartesi günü yapılan açılış törenine Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve eşi Ayşe Ünal’ın yanı sıra davetliler ve misafirler katıldı. TG Ofis 2.kat Daire:24’te hizmet verecek olan Meva Photography’nin açılış törenini Kuran-ı kerim tilaveti ile başladı.

Açılış kurdelasını kesen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Her platformda ifade ediyorum,ilçemiz her geçen gün büyüyor,gelişiyor.Tabi ki ihtiyaçlar da ona göre artıyor. İşletme sahibimiz Dudu Avcı da bu eksikliği görerek ilçemizde böyle bir işyeri açtı ve hizmet vermeye başladı. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Meva Photography işletme sahibi Dudu Avcı, tüm Bucak halkını işyerine beklediğini ifade ederek verdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi. Avcı, “ Yeni doğan bebekler başta olmak üzere bebek ve çocuklar için özel bir konsept oluşturarak onların fotoğraflarını çekiyoruz. Ailelerin ve bebeklerin mutlu anlarına şahitlik ediyoruz. Özel kıyafet ve farklı eşyalarla birlikte özel konseptler hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

MEVA PHOTOGRAPHY (DUDU AVCI)
Tel: 0 553 718 52 65
İnstagram: mevaphotography2021
Adres: Konak Mahallesi Yahya Kemal Cad. No:26 TG Ofis Kat:2 Daire:24 Bucak