Bucak Belediyesi tarafından akıllı sayaç kullanan su abonelerinin mesai saatleri dışında susuz kalmaması için kredi yükleme noktası Bucak Belediye su tahakkuk ve tahsilat servisi önüne kuruldu.
    Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL “ Akıllı sayaç kullanan su abonelerimizin kartlarında kredileri bitiği zaman 3 metreküp avans kredi yüklemesi sağlayan Kioks cihazı hizmet binamızda su tahakkuk ve tahsilat servisimizin giriş bölümünde hizmete başladı. Belediyede yükleme yapılamadığı mesai saatleri dışında mağduriyetin giderilmesi için avans 3 metreküp kredi yüklemesi yapılabilecek. Yüklenen avans krediler belediyede yapılacak ilk kredi yüklemesiyle hesaptan düşülecektir. Kredisi biten kartlara KİOSK cihazından yükleme yapılabilecek, Kartta kredi olduğu durumlarda KİOSK cihazından yükleme yapılmamaktadır. Belediye su tahakkuk ve tahsilat servisimizin açık olmadığı mesai saatleri dışında (hafta içi saat 17:30 - 08:30 arası, hafta sonu 24 saat boyunca) vatandaşlarımız 3 metreküp avans kredi yüklemesi yapabilecekler. İlçemizin bazı noktalarına da kioks cihazı kurmak için planlama yapıyoruz.” dedi.  
    KİOKS cihazı kullanımı
    Kioks cihazının haznesine kart yerleştiriliyor, Avans yükle düğmesine basılıyor ve yüklenen avans kredi kart kontrol düğmesi ile kontrol ediliyor.