Bucak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Ünal tarafından genç sanatçıların idolü olarak tanımlanan Taylan Ülger ve Bucak halkının sevilen ismi Serkan Özdemir konser verecek. Konser öncesinde Fener alayı düzenlenecek.

Bucak Belediyesi tarafından gönderilen basın metninde şu ifadeler yer aldı:
"Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Taylan Ülger ve Serkan Özdemir konser verecek.Bucak  Belediyesi Cumhuriyet’in 98’inci yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kutlama ile ilgili açıklama yapan Başkan Emrullah Ünal “ 28 Ekim Perşembe günü akşamı Saat:19:30’da İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden başlayarak Fener Alayı Yürüyüşümüzü yapacağız. Ardından da Cumhuriyet Meydanın da vatandaşlarımız ile birlikte Cumhuriyet Kutlamamızı gerçekleştireceğiz. Kendi oluşturduğu “Müziğin Efsaneleri” formatıyla Türkiye’nin ünlü isimleriyle programlar yapan, Hekimoğlu dizisinde oyunculuğu ile büyük ilgi toplayan. “Yüreğime Ektim Seni”şarkısı ile kalpler de yer edinen, genç sanatçıların idol olarak kabul ettiği Taylan Ülger Konseri ve Bucak’ımızın sevilen sesi Serkan Özdemir bizlerle birlikte olacak. Tüm halkımızı hem cumhuriyet coşkumuzu birlikte yaşamaya hem de konserlerimize davet ediyorum” dedi."

Vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde Bucak'ta sahne alacak olan Taylan Ülger'in ismini ilk kez duyduklarını belirterek, ""Bizim Serkan" gelecek olan isimden daha ünlü... Keşke Serkan'ı daha çok ön plana çıkartsalarmış...Boş yere tanımadığımız isme para vermeye gerek yok" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
HABER: HÜSEYİN ÇUBUK