Bucak Kaymakamı Erol TANRIKULU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, karne gününde öğrencilerin heyecanlarına ortak oldular. Cumhuriyet İlkokulu, Oğuzhan İlkokulu, Ayşe Sak Ortaokulu, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

Bucak Kaymakamı Erol TANRIKULU "Öğrencilerimiz dönem boyunca çok çalıştılar ve tatili hak ettiler. Tatilde bol bol dinlensinler, kitap okusunlar, sosyal aktivitede bulunsunlar, aileleriyle vakit geçirsinler. Aynı şekilde öğretmenlerimiz de dinlensinler ve 2. döneme zihinsel olarak rahatlamış bir şekilde dönsünler. Buradan tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." İfadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR ise mesajında " Eğitim sistemimizin yapı taşları olan öğretmen ve öğrencilerimiz zorlu bir dönemin sonunda iyi bir tatili hak ettiler. Öncelikle pandemi nedeniyle daha da zorlaşan bu süreçte eğitim öğretim yapmaya çalışan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Değerli öğretmenlerimiz bol bol dinlensinler, enerji depolasınlar. Çünkü onların dinamizmine çok ihtiyacımız var. Sevgili öğrencilerimiz de derslerden ziyade bol bol kitap okusunlar, eğlensinler, kendilerine vakit ayırsınlar. Çünkü onların da dinamizmlerine ihtiyacımız var. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz mutlu olurlarsa biz daha da mutlu oluruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller." Sözleriyle öğretmen ve öğrencilere seslendi.