BUCAK OĞUZHAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, 1 Bronz ve 2 Gümüş Madalya ile döndüler. 

Akdeniz Şefler Kulübü Derneği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu işbirliğinde, 25-27 KASIM 2021 tarihleri arasında Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenlendi. 

Mutfak sanatı ve aşçılık mesleğine katkı sağlamak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmalarda Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek - içecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, festivale katılarak büyük başarı elde ettiler. 27 Kasım 2021 tarihinde Expo 2016 fuar alanında yapılan lise düzeyi yarışmasında Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 12. sınıf öğrencileri Bronz Madalya, 10. sınıf öğrencileri de 2 ayrı ekip olarak Gümüş Madalya kazandılar. 

Emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.