Bucak’ta yıllardır hizmet veren Nur Pastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bucak’ta görev yapan basın mensuplarına bu güne özel geleneksel hale getirdiği salep ikramını bu yıl da devam ettirdi. Yenilenen yüzü ile güzel, hoş, ferah bir mekana sahip olan Bucak Nur Pastanesi’nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kış aylarının vazgeçilmezi Toros Dağları'nın yüksek kesimlerinde yetişen yabani orkide bitkisinin yumrularından elde edilen Bucak’ın meşhur salebini hep birlikte keyifli bir sohbet ortamında yudumladık. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Bucak Nur Pastanesi Sorumlusu Mümin Kuzgun, “Nur Pastanesi olarak sizleri bu özel gününüzde işletme-mize salep içmeye davet ettik. Sizler de katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mazeret belirtip katılamayan arkadaşlarımızın da gününü kutluyoruz. Önceki yıllarda sizleri ziyaret edip hediyemizi takdim ediyorduk.2 yıldır farklılık oluşturmak için sizleri salep ikramı için Nur’a davet ediyoruz. Birlik beraberlik içinde aile ortamında Bucak’ın meşhur salebini yudumlayarak sohbet ediyoruz. Güzel bir ortamda yeni arkadaşlarımızla tanışıyoruz,önceki arkadaşlarımızla muhabbet ediyoruz. Doğru, dürüst, tarafsız habercilik anlayışınız ile çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Basın mensupları olarak bizler de, desteğinden ve ince düşüncesinden dolayı Bucak Nur Pastanesi Sorumlusu Mümin Kuzgun’a teşekkür ediyoruz.