Oryantiring yarışmalarına Burdur ve ilçelerindeki ortaokul ve lise seviyesindeki okullardan 8 kategoride yaklaşık 130 yarışmacı katıldı. Bucak İlçesinde Cami Mahallesinde Kaca kavaktan start verilen yaraşmalar Cumhuriyet Meydanında finiş noktasında son buldu.
Oryantiring yarışmasında Genç Erkekler A da Bucak Adem Tolunay Fen lisesi, Genç Erkekler B’de Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, Yıldız Erkekler Bucak Ayşe Sak Ortaokulu, Küçük Erkekler Bucak Ayşe Sak Ortaokulu, Genç Kızlar A’da Bucak Anadolu lisesi, Genç Kızlar B’de Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi ve Küçük kızlarda Bucak Ayşe Sak Orta okulu yarıştı ve birinci oldular.
Oryantring il birinciliği yarışmasında Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, Gençler B kategorisinde erkek ve kız takımları Burdur il birincisi oldu. Şampiyon olan takımlar 9 Mayıs 2020 tarihinde Uşak Banaz da düzenlenecek olan Bölge yarışmasında ilimizi temsil edecekler.  Bucak’tan katılan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, tüm kategorilerde yarışmalara katılım sağladı. Yarışmalarda alınan sonuçlar şu şekilde;
 Genç erkeler B il 1.liği,
Genç kızlar B il 1.liği,
Genç kızlar A  il 2.liği
Genç erkekler A İl 3.lüğü
Ferdi alınan derecelerimiz
Genç erkekler B il 1. si Hakkı Emir SAĞAR
Genç erkekler B il 2. si Rıdvan Akif ÇETİNKAYA
Genç kızlar B  İl 1.si Merve DEMİRDAŞ
Genç kızlar B il 2. si Rümeysa DURUCAN
Genç erkekler A il 2.si Nurettin ERDEM
Genç kızlar A il 4. si Hatice Büşra METE. Bu sonuçların ardından Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Okul müdürü Hüseyin KAHRAMAN birinci olan, dereceye giren öğrencileri ve beden Eğitimi öğretmeni Fatih Bülbül’ü başarılarından dolayı tebrik etti ve Uşak Banaz da yapılacak olan Grup müsabakalarına katılacak takımlara ve öğrencilerimize başarılar diledi.