BAL Ligi 7.grupta ilk yarının son haftasında Bucak Bld. Oğuzhanspor, kendi sahasında Manavgat Belediyespor'u ağırlayacak. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen evsahibi ekip Bucak Bld. Oğuzhanspor'da tüm hazırlıklar galibiyet üzerine yapılırken, konuk Manavgat Belediyespor ise şampiyonluk mücadelesinden kopmak istemiyor.

Şimdiye kadar oynadığı 12 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlikle toplanan 9 puanla 13.sırada yer alan Bucak Bld. Oğuzhanspor, evinde oynayacağı maçı kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Teknik Direktör Mesut Altun yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan siyah beyazlı oyuncular, maç saatini beklemeye başladı.

Gençlerden oluşan kadrosuyla yaşanan zor günleri aşmak için mücadele veren siyah-beyazlı takımın Başkanı Ali Topay, bu süreçte yarın oynanacak maç öncesinde tüm taraftarları destek vermeye davet etti. "Oğuzhanspor'a her zamankinden daha fazla sahip çıkma zamanı" diyen Başkan Topay, ilk yarının son maçında tüm tribünlerde Oğuzhanspor sevdalılarını görmek istediğini ifade etti.

Öte yandan Bucak Bld. Oğuzhanspor-Manavgat Belediyespor maçının hakemleri de açıklandı.Karşılaşmayı  Barış Asım Ünal,Arda Dengiz,Ayşenur Karakoç ve Berk Sipahi'den oluşan hakem dörtlüsü yönetecek.Karşılaşma 15 Aralık 2019 Pazar günü Bucak İlçe Stadı'nda saat 14:00'te oynanacak.
HABER: Hüseyin Çubuk