BUCAK BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ: “NEŞELİ ORMAN MÜZİKALİ”

Bucak Belediyesi, bu Cuma günü karnelerini alarak, birinci yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere hediyeyi tiyatroyla yapıyor. Birbirinden eğlenceli kahramanların yer aldığı  ‘Neşeli Orman Müzikali’, 29 Ocak Cumartesi günü ilk gösterimiyle Kültür Merkezinde ücretsiz olarak perde diyecek.

29 Ocak 2022’de çocuklara karne hediyesi olarak prömiyer yapacak olan oyun, Cumartesi günü saat 15.00, 17.00 ve 19.30 seanslarıyla Bucaklı miniklerle buluşacak.

Çocuklara özel hediye

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yoğun ve yorucu geçen bir eğitim öğretim döneminin ardından Bucak Belediyesi olarak çocuklara özel bir hediye vermek istediklerini kaydetti. Başkan Emrullah Ünal,“Çocuklarımız karnelerini alıp, tatile başlayacak. Biz de çocuklarımızın daha verimli ve eğlenceli bir tatil geçirmeleri ve keyifle dinlenebilmeleri için birbirinden eğlenceli ve özel oyunlarımızı çocuklarımızla buluşturma kararı aldık. Bu sayede çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirmesini istiyoruz. Bu festival havasında geçecek olan şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.