Bucak Belediyesi Fatih Mahallesinde parke yol yapımı gerçekleştiriyor. Fatih Mahallesinde 1649,1566,1570 sokak ve Köy Deresi Caddesinde parke yapımı tamamlandı.
 Parke yapım çalışmalarını değerlendiren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde parke yol ve yaya kaldırımı yapım çalışmalarımız devam ediyor. Fatih Mahallesinde 1649,1566,1570 sokak ve Köy Deresi Caddesinin Fatih Mahallesinde kalan bölümünde, Hüseyin Türker Orta Okulunda parke yapım çalışmalarımızı tamamladık. Parke yol yapımlarımızın yanı sıra yaya kaldırımı yapım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Yörükler Mahallesi Akkonak Caddesinde, Mehmet Akif Mahallesi  Stadyum Caddesinde, Sanayi Mahallesi Sanayi Caddesinde,Oğuzhan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı Oğuzhan Camii civarında yaya kaldırımı yapımı gerçekleştirdik. Fatih Mahallesi 1569 ve 1650 sokaklarda parke yapımı için alt yapı zemin hazırlıklarını yapıyoruz. İlçemizde hava şartlarına bağlı olarak parke yol yapımlarımız devam edecek” dedi.
 Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Arslan “ Belediyemiz tüm mahallelerde çalışma yaptığı gibi Fatih Mahallemizde de parke yol çalışması ve Hüseyin Türker Orta Okulu bahçesinde parke yapımı gerçekleştirdi. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’a ve Belediye ekiplerimize mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.