OĞUZHANSPOR “EL” MAĞLUP OLDU
KEŞKE “VAR” SİSTEMİ OLSAYDI!

Bucak Bld. Oğuzhanspor, Alanya deplasmanında karşılaştığı Kestelspor’a tartışmalı bir golle 2-1 mağlup oldu. Kestelspor’un attığı golün ardından saha karıştı. Dakikalarca itiraz eden Oğuzhansporlular, golün el ile atıldığını iddia etse de maçın hakemi kararını değiştirmedi.
Bölgesel Amatör Lig 7.grup 19.hafta mücadelesinde Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda Kestelspor, Bucak Bld. Oğuzhanspor’u ağırladı. Karşılaşmayı Yaşar Can Temizel, Osman Öztekin,Ertuğrul Duran ve Berk Sipahi‘den oluşan hakem dörtlüsü yönetti. 
İLK YARI KESTELSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTTİ
GazeteBU’dan canlı olarak yayınlanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan taraf evsahibi Kestelspor olurken, maçın 33.dakikasında Mehmet Küçükdurmuş attığı kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.
EŞİTLİĞİ YAKALADI
Maçın ikinci yarısında iki oyuncu değişikliği yapan Bucak Bld. Oğuzhanspor, rakip sahada baskısını arttırdı. Zaman zaman kalesinde tehlikesi pozisyonlar yaşasa da Kestelspor’un farkı açmasına izin vermedi. Maçın 85.dakikasında ara pasına hareketlenen Bucak Bld. Oğuzhanspor oyuncusu Furkan, attığı golle skoru eşitledi: 1-1.
SAHA KARIŞTI; “EL” İLE ATILAN GOL VERİLDİ!
Golün ardından tribünlerde saha içine pet şişe yağmuru başladı.Dakikalarca küfür eden taraftarlar, saha içine meşale ve ses bombası da attı. 5 dakika süren olayların yatışmasının ardından maç yeniden başladı.89.dakikada Kestelspor’un kullandığı korner atışında topa “eliyle” son dokunan Emre Çağlar’ın attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.Uzun süre gole itiraz eden Oğuzhansporlu oyuncular, maçın orta hakemi ve yan hakemi tarafından verilen gol kararını kabul etmedi. Dakikalarca duran mücadelede uzatma dakikaları oynanmadan 2-1 Kestelspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
KEŞKE “VAR” SİSTEMİ OLSAYDI!
Maçın ardından Bucak Bld. Oğuzhanspor yönetimi ve futbolcuları hakemin verdiği kararlara itirazlarını sürdürürken, GazeteBU’dan canlı yayınlanan maçta video görüntülerinde golün el ile atıldığı bariz bir şekilde görülüyor.
Öte yandan Aşk-ı Bucak taraftarları Oğuzhanspor’a sahip çıkılmasını gerektiğini, takımın her geçen gün küme düşmeye doğru gittiğini belirterek yetkilileri sahip çıkmaya davet etti.