Bucak Belediyesi tarafından 3 Ekim Pazar günü, vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

Bucak Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Bucaklı vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek. Bucak Belediyesi önünde saat 7.30’da toplanılacak olup, akabinde araçlarla Kargı Aşağı Çukur Yaylasından yürüyüşle birlikte Karadağ zirvesine çıkılacak olan doğa yürüyüşü 6 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine Kargı Aşağı Çukur Yaylasında sona erecek.

Yaklaşık 6 Kilometrelik Yürüyüş
Bucak Belediyesi ile Patika Bucak Doğa Sporları Derneği tarafından 3 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne tüm Bucaklı vatandaşlar katılabilecek. Etkinlik için araçlar saat 07:30’da Bucak Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar kayıt için Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilir ya da 05436481515 nolu telefonları arayabilirler. Katılım ücretsizdir.

Katılım Ücretsiz
Bucaklıları spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 3 Ekim Pazar günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı