Bucak Belediye Başkanlığından yapılan açıklama ile Bucak Belediyesi  tarafından 76 adet arsanın ihale usulüyle satışa çıkarılacağı belirtildi. Bucak Belediye Başkanlığı 76 adet arsasını ihale usulüyle 27 Eylül 2022 Salı günü Belediye Meclis Salonunda saaat 10.30’da ihaleye çıkarıyor. Başvurular 26 Eylül 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar alınacak. Bilindiği üzere Bucak Belediyesi son 3 yılda yaklaşık 50 dönüm arsa ve araziyi belediyeye kazandırmıştı.

Bucak Belediyesi tarafından Onaç Mahallesi Çukuryer Mevkiinde,  Barbaros Mahallesi Çıkçık Kuyusu Mevkiinde, Cami Mahallesi Barutlu, Türkeler ve Tepe mevkilerinde, Çamlıca Mahallesi Kızakderesi Mevkiinde, Çukur Mahallesi Kabakpınarı, çubukiçi, katranlık Mevkilerinde, Konak Mahallesinde, Sanayi Mahallesi  Hökez  ve Kızılkuyu Mevkiinde, Yörükler Mahallesi  ve Hökez Caddesinde, Yunusemre Mahllesi Çubukiçi ve Kızakderesi Mevkilerinde 76 adet arsa satışa çıkarılıyor.

Belediye tarafından ihale ile ilgili hazırlanan ilan yayınlandı. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen ihale işlemleri çerçevesinde, toplam 76 adet arsanın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre açık teklif artırma usulü ile satışı gerçekleştirilecek.

Bucak Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada ise ihaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini her gün mesai saatleri içerisinde Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünde görebilecekleri ve belirlenen geçici teminatları yatırarak düzenlenecek ihaleye katılabilecekleri ifade edildi.