Belediye Meclisi 04 Şubat 2020 Salı günü saat 14:30 da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Emrullah Ünal Başkanlığında toplandı. Toplantıya Belediye Meclis Üyeleri Yakup Gülcü,İsmailBaşarır,OsmanTolunay,YasinÇiçek,AhmetGezmez,İsmailBaştaş,NurettinDurmaz,RecepMutlucan,FuatŞan,HüdaiŞimşek,Aynur, Akçay, Ali Sağar katıldı.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açılış konuşmasında “5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Şubat ayı olağan Meclis toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Toplantı yeter sayımız vardır. Ülkemizde son günlerde acı olaylar yaşıyoruz. Elazığ Depremi,İdlib’de askerlerimize düzenlenen hain saldırı, Van Bahçeşehir Çığ felaketi,SabihaGökcan Hava Limanında yaşanan Uçak Kazası hepimizi derinden üzdü. Allah Ülkemizi ve Milletimizi her türlü afetlerden korumasını, Aziz Şehitlerimize ve yaşanan felaketlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Alacağımız kararların ilçemize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce gündeme ilave edilecek maddelerin gündeme ilave edilmesi için oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda gündeme iki madde ilave edildi ve ilave gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin 1. Maddesinde Belediye Sözleşmeli olarak görev yapan personellerin ücret konusu görüşüldü.
Gündemin ikinci maddesinde İmar Komisyonuna havale edilen dosyalar görüşüldü. İmar komisyonuna havale edilen dosyalar içerisinde yer alan Oğuzhan Mahallesi sınır değişikliği konusu görüşüldü. Okullar Caddesi ile Akkonak Caddesi arasında yer alan Oğuzhan ilkokulu ve Oğuzhan Ortaokulunun bulunduğu alan Pazar Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktaydı. İmar Komisyonunda da görüşülen sınır değişikliği konusu meclis görüşüne sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Oğuzhan İlkokulu ve Oğuzhan Orta okulunun bulunduğu alan Oğuzhan Mahallesine dahil edildi.
Meclis gündeminin 3.,4. Ve 5. Maddesi  İmar komisyonuna havale edildi. 6. maddesi plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.