CHP'de kongre heyecanı yaşandı. Kongrede tek liste halinde giden Ahmet Sedat Oktay, CHP'nin yeni başkanı olarak seçildi. 
YILDIZ'DAN DUYGUSAL VEDA
Kongrede veda konuşması yapan Aziz Yıldız ise “2013 yılından itibaren başladığımız Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Yönetim kurulu üyeliğimiz ve 2014 yılından itibaren CHP Bucak İlçe Başkanlığı görevini bugüne kadar layıkıyla yeterine getirmeye çalıştım. 5 yıl 2 aydır devam eden CHP Bucak İlçe Başkanlığı görevimi yapılacak olan 37.Olağan Genel Kurulumuzda sonlandırıyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız milletvekillerimize,il başkanlarımıza,belediye başkanlarımıza,yönetim kurulu üyelerimize, kamu kurum ve daire amirlerine,sivil toplum kuruluşu başkanlarına ve üyelerine,basın kuruluşlarına ve partimizin her kademesinde görev yapan tüm üyelerimize ve partililerimize, son olarak da Bucak halkına sonsuz teşekkürlerimi iletir,selam ve saygılarımı sunarım”ifadelerini kullandı.
BİRLİKTE SELAMLADILAR
Görevi bırakan Aziz Yıldız, yeni başkan Ahmet Sedat Oktay'ın birlikte elini kaldırması kongreye katılanlar tarafından büyük alkış aldı.
YENİ BAŞKAN OKTAY: "HEYECANIMIZ YÜKSEK, GENÇLİĞİMİZ VAR!"
Yeni başkan Ahmet Sedat Oktay,Aziz Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı meşale ışığında Bucak'ı daha şeffaf,daha adil bir yönetimle tanıştırmak için yola çıktık.CHP İlçe örgütü olarak bundan sonraki süreçte fiziki alt yapımızı güçlendirmek ve örgüt ağını genişletmek öncelikli hedefimiz olacaktır.Taşıdığımız heyecan ile saha çalışmalarımızı arttıracak,iletişim ağını güçlendirecek ve CHP'nin bayrağını Bucak'ta zirveye taşıyacağız.Çünkü yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var" ifadelerini kullandı.
HABER: Hüseyin Çubuk