Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Örgütü tarafından düzenlenen "Her Eve Bir Kitap" kampanyası kapsamında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ilçeye gelerek kampanyaya destek verdi.

Ferah Pastanesi parkında düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Isparta İl Başkanı Halim Yazıcı, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Beşiktaş Belediye Meclisi Üyesi Alparslan Devrim, Bucak Belediye Meclis Üyeleri,CHP'li parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, ""Bugün burada bambaşka bir heyecanı yaşıyoruz. Biz Bucaklılar, Bucak'a kıymet verenleri, değer verenleri severiz. Bucaklılarla yan yana olanları ayrı bir severiz.Bizim davetimize acabet edip, bugün bu coşkuyu bizlerle birlikte yaşayan Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat'a ve Bucak'ın onuru, gururu diyecebişleceğimiz, Bucak'ın yetiştirdiği bir değer olan Beşiktaş Belediye Meclis üyesi Devrim Alparslan abimize hoş geldiniz diyorum. Biz Başkanımızı Bucak'ımıza Her Eve Bir Kitap projesi kapsamında davet etmiştik. Sağolsunlar kıtmadılar, geldiler. Çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptığı konuşmada "Siyasi parti ayrımı yapmaksızın nasıl bugün burada, bu meydanda bir arada duruyorsak, ülkenin geleceğini de kurtarmak için içinde bulunduğumuz zor zamanları da atlatabilmek için burada olduğu gibi yan yana durmayı mutlaka başarabilmeliyiz. Burdur denince, Bucak denince akla bir çok şey geliyor. Ama bugün buradaki birlikteliği gördükten sonra artık Bucak bugünden sonra barışın, kardeşliğin, huzun kenti olsun. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok keyif aldım. Beşiktaş'tan Bucak'a bir köprü kuruyoruz. Bugünden sonra Bucak'a yapılması gereken ne varsa, Beşiktaş Belediyesi Bucaklının yanında, hizmetinde. Orada hangi hizmeti verirsek Bucak da aklımıza gelecek. Beşiktaş, sizin kardeş ilçeniz. " şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından temsilil olarak 5 gence Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından kitap armağan edildi.