2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getirmişti. Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, forvet hattını güçlendirmeyi planlıyor. Peki Bertuğ Yıldırım Kimdir? Fenerbahçe İlişkisi Nedir? Detaylar haberimizde...

Bertuğ Yıldırım Kimdir? Fenerbahçe İlişkisi Nedir?-1

Forvete İki Takviye Planlanıyor

Geçen sezondan yalnızca Edin Dzeko'yu forvet olarak kadrosunda bulunduran Fenerbahçe, bir yerli ve bir yabancı golcü transferiyle santrfor hattını tamamlamayı hedefliyor. Yabancı golcü transferinde Youssef En-Nesyri ile son aşamaya gelen Fenerbahçe, yerli golcü olarak Bertuğ Yıldırım'da karar kıldı.

Bertuğ Yıldırım Kimdir? Fenerbahçe İlişkisi Nedir?-2

Bertuğ'un Performansı

21 yaşındaki milli forvet, geçen sezon 21'i lig maçı olmak üzere toplam 31 maçta 2 gol atıp 2 asist yapmıştı. Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katarak forvet hattını güçlendirmeyi ve şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Bertuğ Yıldırım Kimdir? Fenerbahçe İlişkisi Nedir?-3

Bertuğ İçin İlk Adım Atıldı

Fenerbahçe'ye Manchester United Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Fenerbahçe'ye Manchester United Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

Sports Digitale'nin aktardığına göre, Fenerbahçe hem Bertuğ Yıldırım hem de kulübü Rennes ile transfer görüşmelerine başladı. Sarıyer altyapısında yetişen ve Hatayspor'da adını duyuran Bertuğ, 2023 yazında 5.4 milyon euro bonservis bedeliyle Rennes'e transfer olmuştu.

Editör: Haber Merkezi