Survivor'da sık sık ceza almasıyla dikkat çeken Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazandığı canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Haberi alır almaz büyük bir sevinç yaşayan Yunus Emre'nin reaksiyonları izleyiciler tarafından da yoğun ilgi görmüştü. Ancak, eşi Beria Özden'den gelen üzücü bir haberle sevinçleri yarım kaldı.

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, iletişim ödülünü kazandığı canlı yayında, eşinin hamile olduğunu öğrendi.

Beria Özden, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuş ve bu haberle gündeme oturmuştu. Ancak, Yunus Emre'nin sevinci kısa sürdü. Eşi Beria Özden'in, hamilelik sürecinde kullandığı ilaçların etkisiyle gebeliğin sonlandığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu

Beria Ozden Aciklama

Beria Özden şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya platformlarında stres dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesicilere başvuruyordum. Zaten sağlık sorunları yaşıyordum ve bu nedenle mide koruyucu gibi ilaçlar da kullanıyordum. Bu durum maalesef gebeliği olumsuz etkiledi. Son bir haftadır artan ağrılarım ve diğer sorunlarım nedeniyle gebelik sonlandı. Bu haberin eşime daha önce bildirilmesini isterdim, ancak kendim bu konuda dikkatli olamadım. Çok üzgünüm. İnsanların kötü niyetli düşüncelere kapılmamasını diliyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ