Bucak ilçesinde eğitim ve öğretimin gelişmesi, kalitenin arttırılması için tüm imkanları seferber eden Bucak Belediyesi 12. Sınıflara yönelik deneme sınavı düzenledi.

Bucak geneli 12. Sınıflara yönelik YKS deneme sınavı ilk ayağı ola TYT sınavı 25 Şubat 2022 Cuma günü saat 10:00’da ilçe geneli tüm liselerde yapıldı.

Deneme sınavları hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde eğitim ve öğretimin gelişmesi, kalitenin arttırılması ve giderek yükselen başarı çıtamızın daha da yükseklere çıkarılması için üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla ilçemiz geneli 12. Sınıflara yönelik 25 Şubat 2022 Cuma günü saat 10:00’da YKS deneme sınavı ilk ayağı olarak TYT sınavı düzenledik.

İlçemiz genelinde bu sınava 760 öğrencimiz katıldı. Sınavların geçekleşmesinde iş birliği yaptığımız Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yazar, Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve sınavda ter döken öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Gelecek Gençlikte.”dedi.