​Ankara ziyaretleri kapsamında öncelikle Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’u ziyaret eden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Milletvekilleri Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Ayşe Sula Köseoğlu’nu ve Genel Merkez Burdur İl Koordinatörü Ensar Topçu ziyaret etti.

​Ankara yatırım turuna devam eden Başkan Emrullah Ünal ve beraberindekiler Spor Toto Teşkilat Başkanlığına giderek, Spor Toto Teşkilat Başkanlığının destekleriyle yapımı tamamlanmak üzere olan yarı olimpik yüzme havuzu için Sportoto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte Ek Protokol imzaladı.

sportoto

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne giden Bucak Heyeti, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek, Güney Çevre Yolu Projesi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü’ne  giden heyet  Toprak Mahsulleri Ofisi  Genel Müdürü Ahmet Gürdal’ı ziyaret ederek, şehir içinde kalan ve trafik sıkışıklığı gibi birçok soruna yol açan TMO’nın yeri konusundaki görüşmelerde bulundu.

​Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına geçen  Bucak Heyeti , Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz’i ziyaret ederek sıfır atık ve çevre konusu ile ilgili talepleri ilettiler. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’a Millet Bahçesi ile ilgili talepleri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vural’a yeni belediye binası yeri ile ilgili talepleri ilettiler.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret eden heyet Millet Ormanı ile ilgili istişarede bulundu. Daha sonra İlbank Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok’u  ziyaret eden heyet Bucak’ta ilbank yatırımları ile ilgili istişarede bulundu

photo_5839475610982923326_y

Editör: Evrim Tuna Şahin