Antalya’nın Elmalı ilçesinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, motosikletle yanına yaklaşan kişinin silahlı silahlı saldırısında yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.00 sıralarında ilçe merkezindeki İsmail- Turan Balaban Caddesi’nde meydana geldi. Bölgede esnaf ziyareti yapan Elmalı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, motosikletle yanına yaklaşan kasklı ve kapüşonlu kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hasan Aydın’a tabancayla 5 el ateş eden saldırgan, hızla bölgeden uzaklaştı. Hasan Aydın kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Hasan Aydın, ambulansla Elmalı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kolundan ve boynundan yaralanan Aydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Hasan Aydın’ın belediye başkan yardımcılığının yanı sıra tarihi Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban’ın da güreş antrenörü olduğu belirtildi.

BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ

Antalya’nın Elmalı ilçesinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın’ın silahlı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Başkan Öztürk, Bugün başkan yardımcım Sayın Hasan Aydın talihsiz bir silahlı saldırıya uğradı. Şu an sağlık durumu gayet iyi. Vücuduna 6 kurşun girip çıktı. Ama çok şükür ki ameliyatlık bir durumu dahi yok. Şu an acil servisten yukarıdaki odasına alınıyor. Hepimize geçmiş olsun. İnşallah faili en kısa zamanda yakalanacak.”dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINI SİLAHLI SALDIRIDA YARALAYAN ŞÜPHELİ KAMERADA

Antalya’nın Elmalı ilçesinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın’ı silahlı saldırıda yaralayan şüphelinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Saldırının hemen öncesi ve sonrasında kameraların görüntülediği şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAFASINDA KASK İLE GELDİ

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, şüphelinin kullandığı motosikletiyle olay yerine geldiği, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra da aynı motosikletle hızla uzaklaştığı tespit edildi. Şüphelinin görüntüleri güvenlik kameralarına da yansıdı. Üzerinde siyah mont, kafasında ise kask bulunan saldırganın kaldırımda yürürken cebinden tabancayı çıkardığı anlar görüntüde yer aldı. Daha sonra görüntünün açısından çıkan saldırganın 5 saniye sonra geldiği yöne doğru hızla koşarak uzaklaştığı anlar yine güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

SALDIRGAN ARANIYOR

Belediye başkan yardımcılığının yanı sıra tarihi Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban’ın da güreş antrenörü olan Hasan Aydın’a saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin kimliğinin tespiti ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.