Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Seçimli Olağan Genel Kurulunda tek liste olarak çıkan Başkan Sevim Zorlu ve yönetim kurulu seçildi.
Burdur Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu; 14/05/2022 Cumartesi günü saat 11.00'da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Anfi Bölümünde düzenlendi. 
Toplantıya saat 11.00'da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yazılı gündem gereğince belirtilen yarım saat sonra 11.30'da başlandı.
Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın’ın katılımıyla gerçekleşen seçimli olağan kurulun Divan Başkanlığına oy birliğiyle ÇYDD Burdur Şube Başkanı Sergül Canıgür, Divan üyeliklerine de Filiz BULUTKAL ile Mesut ŞAVKLI seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan seçimli genel kurul, konuşmalarla devam etti.
Burdur Kent Konseyi Başkanı Orhan Akın konuşmasında;
Kadınların toplumumuzdaki yerinin önemini vurgulayarak, Burdurlu kadınların kent konseyi çatısı altında, kenti kalkındıracak proje ve çalışmalara öncülük etmesini istediğini kaydetti.
Kentte hayata geçirmek istediği çalışmaları kadınlara özetle anlatan Kadın Meclisi Başkanı Sevim Zorlu da; kentteki tüm kadınların üreten, kalkınmaya, yükselişe ve kentin tanıtımına katkı veren bireyler olmasını istediğini ifade etti. Tek liste halinde yapılan Burdur Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulunda üyeler, Kadın Meclisi Başkanı Sevim Zorlu ve yeni yönetimini oy birliği ile seçti. Seçimli olağan genel kurulu dilek ve temennilerin alınması ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.