Bucak Belediyesi ilçeye sağlıklı içme suyu sağlamak için yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. 4 yeni içme suyu deposu yapımı ve 3 su deposunda tadilat çalışmaları sürüyor.

İçme suyu yatırımları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemiz halkına sağlıklı su sağlamak amacıyla içme suyu depolarımızda kapasitesini arttırarak yeni depo yapımı ve mevcut bazı depolarımızda tadilat çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Kuşbaba Deposunu(Çavuşlar Deposu), Lise deposunu, Çere deposunu ve Yetmişevler deposunu kotunu da yükselterek yeniden inşaa ediyoruz. Dört depomuzun kapasitesini de arttırarak 1400m3’ten 2400m3’e çıkarıyoruz. Yeni yaptığımız depolarda son durum olarak Lise deposu yapım çalışmaları %60 seviyesinde depo içerisine fayans döşeme çalışması, Kuşbaba (Çavuşlar )deposunda %50 seviyesinde yan betonları döküm çalışması, 70 evler deposu %20 seviyesinde yan demirler yapım çalışması ve Çere deposu %90 seviyesinde depo içi fayans çalışması yapıyoruz.

Tadilat çalışması yaptığımız Kikez deposunda çalışmalarımızı tamamladık. Tilkiini ve Onaç deposunda tadilat ve bakım çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı yaz ayları gelmeden tamamlamayı planlıyoruz. Halkımıza sağlıklı içme suyu sağlamak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.