Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi’nin “Şeffaf Oda Projesi” bu hafta Mehmet Akif Mahallesi’ne taşındı. Burdur’un en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan Bucak’ta Başkan Ünal makam odasını mahallelerde vatandaşın ayağına taşıyarak, birebir görüşmeler yapıyor. Başkan Ünal, Konak Mahallesi’nden sonra bu hafta Mehmet Akif Mahallesi Atatürk Parkı’nda kurulan Şeffaf Odada vatandaşın taleplerini ve önerilerini dinledi.

Şeffaf Oda Projesi hakkında Kanal 15 mikrofonuna konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Şeffaf Oda platformunu mahallelere taşıyarak o mahallenin sakinlerinin sıkıntılarını, çözüm önerilerini ve taleplerini birebir dinlediğini ve vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu ifade etti. Başkanlık döneminde Mehmet Akif Mahallesine yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ünal, gençlere ve vatandaşlara parklara ve oyun gruplarına karşı dikkat ve hassasiyet çağrısında bulundu.

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilek, özverili çalışmalarından ve Bucak için yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Ünal’a teşekkür etti. Dilek, Şeffaf Oda Projesiyle Mahalle sakinlerinin Belediye Başkanı ile görüşme şansı elde ettiğini belirterek Şeffaf oda Projesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.