Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal beraberinde Başkan yardımcıları Yasin Çiçek ve Oğuzhan Erdoğan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Besili ile birlikte Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulubü tesislerinde incelemelerde bulundu.
Kulüp sözcüsü Mustafa Doğan tarafından karşılanan heyet, tesislerde incelemeler yaparak eksikleri not aldı. Bucak Bld. Oğuzhanspor'un gelecek yıl tekrar sahaya inmesi için tüm hazırlıkları yapacaklarını ifade eden Başkan Ünal, "Tesislerimizin bakımı,onarımı, yeni antenman sahası ve aydınlatma çalışmalarını yaparak sezona hazır hale getireceğiz.Kulübümüzün her zaman arkasında olmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız bu konuda hiç bir endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kulüp sözcüsü Mustafa Doğan da Başkan Ünal ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek, "Başkanımız her zaman desteğini vermeye devam ediyor.Daha önce taraftarlarımızın istediği sahanın ışıklandırması,kamp tesislerinin onarımı ve daha iyi şartlara getirilmesi ve yeni bir antrenman sahası konusundaki isteklerini hayata geçirecek olan Emrullah Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde ifade etti.