Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçim vaatleri içerisinde olan Göktürk Camii’nin arsa temini ve projesi bugün itibariyle tamamlandığı duyurdu.

İşte Başkan Alagöz'ün paylaşımı;

" 2019 yılında, özellikle TOKİ konutlarında ikamet eden hemşerilerimizin ve Fatih Mahallemizde ki hemşerilerimizin yoğun talebi üzerine seçim beyannamemize koyduğumuz Göktürk Camii’nin arsa temini ve projesi bugün itibariyle tamamlanmış, Belediye Vatandaş işbirliği ile önümüzdeki günlerde yapımına başlanacaktır. Projenin temini ve geliştirilmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve kendi uyguladıkları bir projeyi kullanmamıza izin veren Konya, Meram Belediyesine Şahsım, Belediyem ve siz değerli İlçe Halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Göktürk Camii, gerek 1000’in üzerindeki nüfusu ile TOKİ konutlarına, gerek Fatih Mahallesine gerekse de Fethiye - Ankara yolu üzerinde olması sebebiyle yoldan geçen vatandaşlarımıza hizmet edecektir.
Yapılacak olan Göktürk Camii’nin siz değerli hemşerilerimize, İlçemize Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Saygılarımla.
Ümit ALAGÖZ - Tefenni Belediye Başkanı