Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, “Köylü, çifti dertli. Maliyetlerin yüksekliği üretimi imkansız kılıyor. Mazot, gübre, yem fiyatlarındaki artışı takip edemediklerinden yakınıyor, çare istiyorlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kayış Köyünde toplantı düzenledi. Kayış köyündeki üretici halka bir araya gelen CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve yönetimi, üretim ve maliyetlerle ilgili ekonomik değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıya Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda üretici ve çiftçiler, maliyet ve girdilerle ilgili şikayet ve önerilerini sundu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ile hazırladığı tarımsal kalkınma projesi ve karakılçık buğday ekimi hakkında bilgi paylaştı.

Toplantının detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, “Bu akşam CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Naim Şahin, Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Ayan ve Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ile birlikte Burdur’umuzun en çalışkan köylerinden olan Kayış köyümüzdeydik. Köylü, çifti dertli. Maliyetlerin yüksekliği üretimi imkansız kılıyor. Mazot, gübre, yem fiyatlarındaki artışı takip edemediklerinden yakınıyor, çare istiyorlar. Burdur Belediye Başkanımızın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile hazırladığı projeyi de anlatma imkanı bulduk. Ülke için umut ve ümidin CHP olduğuna halkımız da inanmış durumda. Bizleri büyük bir ilgi ile karşılayıp, bağırlarına basan Kayış halkımıza, Kayış muhtarımıza sonsuz minnettarız” değerlendirmesinde bulundu.