Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, yazılı basın açıklamasında bulundu.

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI

                AKP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ın bugün basın kuruluşlarına göndermiş olduğu metni inanın üzüntü ve şaşkınlıkla okudum.

                Daha düne kadar şer ittifakı dedikleri, kendilerine terörist iddiasında bulunan kurum ve kişilerle bugün kol kola girerek hem Cumhuriyet Halk Partisine hem de Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e saldırmaya çalışıyorlar.

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla kanunlaşan 18.Madde uygulaması ile ilgili olarak vatandaşı yanlış bilgilendirip galeyana getirme çabaları sonuçsuz kalınca, bu kez bir çıkar yol bulabilir miyiz diyerek Burdur Belediyesine olur olmadık konular üzerinden çamur atarak itibarsızlaştırmaya çalışmaktadırlar.

                 KENDİLERİNE GELİNCE MÜBAH, ELE GELİNCE GÜNAH…              

AKP Merkez İlçe Başkanı Sayın Okan açıklamasında Burdur Belediyesinin kanunlar çerçevesinde uyguladığı “Katı Atık Bertaraf”bedelini vatandaş çok para ödüyor ifadelerini kullanmış. Sayın Okan önce AKP’li Belediye olan Bucak Belediyesinde insanlarımızın temel ihtiyacı olan su satış fiyatlarını incelese ve vatandaşını gerçekten bu kadar çok düşünüyorsa fahiş rakamlardan su satışı yapan Bucak Belediyesini eleştirse açıklaması çok daha yerinde olurdu.

Kış aylarında vatandaşımızın ödeyemediği doğalgaza yapılan zamları, elektrik zamlarını, akaryakıt zamlarını ve her gün bir öncekinden daha da katmerlenen vergi yükünü konuşamayanların sesi ancak bu kadar çıkamaya mahkûmdur.

Kendi yaptıklarının devamlı doğru ve haklı olduğunu düşünmek gibi bir acizlik içerisine girenlere vatandaş seçimlerde cevabını vermiş ve yapılacak bir seçimde de yine AKP iktidarına gereken cevabı verecektir.