Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Köy ziyaretleri kapsamında Kızıllı Köyüyle ilgili esksiklikleri dile getirdi. Başkan Oktay CHP'nin İktidara geldiği zaman yatırımların gelecini belirtti.
işte başkanın açıklaması;

Ahmet Sedat Oktay;
" Kızıllı Köyü
"Bucak'ın Üvey Evladı Kızıllı'ya Hoş geldiniz" sözleriyle karşılandık.
Hatta bir yerde değil, Kızıllı'ya bağlı hangi mezraya gittiysek önceden anlaşmış gibi köylü hemşerilerimiz tarafından bu söz tekrarlandı.
Kızıllı'nın muhit ve mezra olarak yer ve isim zenginliği var.
Hatrımda kaldığı kadarıyla Mustalaklar, Salamut, Muhtarlar, Hacıismailler, Hatipler ve Elmalıbük Mezralarına gittik.


Mustalaklarda saat 12:00'de başlayan Köy içi yolculuğumuz
18:00 gibi Elmalıbük'ten çıktığımızda sona ermişti.
Gün kapandığı için Dutdibi Mezrasına gidemedik.
Bir mezradan diğer mezraya gitmek hem meşakkatli
hem de uzun sürdü.Bağlantı yolları inanılmaz derecede kötü ve yorucuydu.
Ağustos 2022'de yaptığım ziyaret sonrası Kızıllı yollarına ilişkin yaptığım açıklamayla ilgili İktidar kanadından köye yapılan tek bir dönüş olmuş.

"Bu yolları, CHP'lilere kim şikayet etti?" Kafaya bak. (Yüze gülüp, arkadan cadı avı başlatan Akpliler yine bizi şaşırtmadı. "Bugüne kadar yaptıklarımızı da görün" gibi nankör edebiyatına girenler de olmuş. Beylerimiz kendi altınlarını bozdurup da Kızıllı'ya harcamış gibi böyle konuşabiliyorlar.) Göz, izan ve vicdan sahibi her insan Kızıllı'daki yolların berbat olduğunu görebilir. Bunca yıl destek gördükleri bir köyü neden bu kadar hiçe saymışlar? O da müphem.  Kızıllı Köyü'nün tek sorunu kötü yollar değil.
Karacaören üzerinden yarımadaya yapılacak bir köprüyle Bucak ve haliyle Isparta-Antalya Yolunun kısalmasını istiyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak daha önce bu konuda uygunluk araştırması yapmıştık.
Hatta bazı kurumlar bu köprüyle ilgili rapor ve projeler hazırlamış.
Ancak bu köprünün yapımı için icracı makamlar tarafından bir uygulama girişimine ve takibe rastlamadım.İnşallah iktidarımızda bu köprüyü Kızıllı'nın hizmetine sunmak bize nasip olacak.İçme suyu yerine bilhassa yazın sulama suyu içtiklerini söyleyen köylüler oldu.
Hayli şaşırdım.Gerekçe olarak Sulama suyunun içme suyundan kaliteli olduğunu, içme suyunun değerlerinin kötü olduğunu söylediler.Hatta bu sebeple içme suyundan numune almak yerine Sulama suyundan numune alınarak içme suyu gibi raporlama yapıldığını söylediler.Bu yapılanın Türk Ceza Kanunu'nda güzel bir yeri var diye biliyorum. 
Elektrik konusunda ve çocuklarımızın okul sorunu konusunda da etraflıca talepler aldık.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunları çözme irademiz var.

Kızıllı hak ettiği hizmeti almak için gün saymaya başladı.
Kızıllı Köyündeki hemşerilerimize yüce gönülleri ve ev sahipliği için bir kez daha teşekkür ederim.#SanaSözKızıllı#BucaktaCHPvar#GeliyorGelmekteOlan" şeklinde açıklama yaptı.