Bucak Çobanpınar köyü kooperatif başkanı Necati Ay, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Ay, Kooperatif olarak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Daima Köyümüz İçin Çalışıyoruz

Başkan Necati Ay “ Ben ve yönetimim Ekim 2018 yılında göreve geldik. O günden bu güne kadar hiç durmadan çalışmalara devam ettik. Kooperatif olarak köyümüz için halkımız için bir çok çalışma yaptık. Köydeki vatandaşlarımızın hepsini de kucaklıyoruz. Kimseyi ayırt etmiyoruz. Öncelikli olarak kooperatifimizin dış borcu kesinlikle yoktur. Kooperatifimiz mali açıdan gayet iyi durumda. Toplam 210 üyemiz bulunmaktır. Kooperatifimizin bünyesinde bir şoför, bir operatör çalışmaktadır ”dedi. 

Kooperatif Bünyesine Yeni Araçlar Kazandırdık

Kooperatif başkanı Necati Ay “ Yaptığımız çalışmalar sonucunda Kooperatifimizin bünyesine yeni araçlar kazandırdık. Köyümüzün işlerinde kullanılmak üzere Bir adet damperli kamyon aldık. Köyümüzde ağaç işleyen vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için çalışmalarını kolaylaştırmak adına bir adet tomruk yükleme ataşmanı aldık.  Köyümüzde cenaze yıkama aracımız yoktu. Bunun için bir çalışma gerçekleştirdik ve bir adet cenaze yıkama aracı tahsis ettik. Kooperatifimizin toplu taşımada bir eksikliği vardı ve bizde bir adet wolsvagen marka otobüs alarak kooperatifimizin bünyesine kazandırdık. Böylece toplu taşımada önemli bir yol kat ettik” dedi.

Vatandaşlarımız İçin Birçok İşler Başardık 

Başkan Necati Ay “ Köyümüzün gençleri futbolu çok seviyorlar. Onlar için forma yaptırdık. Kurdukları takımlara her zaman maddi manevi destek olduk. Yine Kooperatifimizin imkanları ile vatandaşlarımıza cepken yaptırdık ve ücretsiz bir şekilde dağıttık. Yeni çalışmalarımız arasında Çobanpınar köyü gerciağacı mahallesindeki okulumuzun tadilatını yaptırıyoruz. Tamamlandıktan sonra köyümüzün kullanımına açacağız. Köyümüzde ki camilerimizde Özellikle cenaze ve mevlitlerimizde kullanacağımız ses sistemimiz yoktu. Bizde kooperatif olarak bu eksikliğimizi giderdik. Camilerimize iki adet taşınılabilir ses sistemi yani hoparlör aldık. Böylece eksiğimizi tamamlamış olduk. Yaptığımız tüm çalışmalar köyümüz için. İnşallah daha güzel işler başaracağız. Daima köyümüz için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Herkese eşit davranıyoruz ve tüm vatandaşlarımıza destek vermeye devam ediyoruz” dedi.
Başkan Necati Ay, çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.