Erdoğan'dan AK Partili görev yapmış ilçe Başkanlara mektup
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partide görev yapmış İl Başkanlarıyla sık sık toplantı yapıyordu. Bu kez de 12-13 Şubatta Önceki dönemlerde görev yapmış İlçe Başkanları ile bir araya gelecek olan Başkan Erdoğan, AK Partili eski ilçe başkanlarına bir teşekkür mektubu gönderdi.
 
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin önceki dönemlerde görev yapmış ilçe Başkanları Mustafa Şimşek, Osman Okay, Ayhan Kanural, Abdullah Aksoy’a  gerçekleştirdiği ziyaretlerle taktim ettiği mektupta “Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz” diyen Erdoğan, “Bu dava, sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için rabbime ne kadar hamd etsem azdır.Demokrasimizin güçlenmesi,Ülkemizin kalkınması için “Güçlü Türkiye” sevdasıyla görev yaparak göstermiş olduğunuz fedakârlık ve özveri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda Yüce rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Gölhisar Kaymakamlığının öncülüğünde, Gölhisar Belediyesi  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen "4. Gölhisar Kitap Fuarının" açılış programına katılan Başkan Mengi; “Bizler de toplum olarak her zaman okumaya ve öğrenmeye özen göstermeliyiz. Fuara başta gençlerimiz olmak üzere yaşanan yoğun katılım toplum olarak okumaya yönelik isteğimizi en güzel şekilde ortaya koyuyor. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Gölhisar Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke'ye, Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş’a,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Karapınar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Umre'ye gidecek vatandaşlar uğurladı
 
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş,  Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre'ye gidecek vatandaşlar için düzenlenen uğurlama programına katıldı. Başkan Mengi” Bugün kutsal topraklara, vatandaşlarımız çok kutsal bir yolculuğa çıkıyorlar. Allah bu yolculuğu onlara nasip etti. İnşallah gidemeyenlere de nasip etsin. Cenab-ı Mevla yapacakları ibadetleri ve duaları kabul etsin inşallah”dedi.
 
 Gölhisar Ziyaretleri kapsamında AK Parti Gölhisar İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz ile birlikte Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'ye ve MHP İlçe Başkanı İbrahim Saraç’a da ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunan Başkan Mengi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı.