Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, Müdür Yardımcısı Osman Oflaz, İngilizce Öğretmeni Rahime Gonca Süngü, Müzik Öğretmeni Pelin Engin, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Harun Mutlu ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kahraman olarak kurucu ortağı olduğumuz; İngilizce Öğretmeni Rahime Gonca Süngü ve Müzik Öğretmeni Pelin Engin tarafından yürütülen‘’CADIL'S PAW HEROES’’ Etwinning projesi kapsamında hazırlanan takvimimizi Bucak Ticaret ve sanayi Odası Başkanımız Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu’na takdim ederek, eğitime gösterdikleri hassasiyet sebebiyle teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencilerimizin başarılarını takip ediyor, gururlanıyoruz. İlçemizde eğitim-öğretim alanında elimizden gelen desteği sağlayarak her zaman gençlerimizin yanında olduk. İlçemizin yetiştirdiği öğrencilerin başarılarını duymaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize de sonsuz başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.