Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji arasında düzenlenen Kardeş Okul Projesi kapsamında Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Okul Müdürü Ramazan Katkıcı, Müdür Yardımcısı Zeki Tosun, 4 öğretmen ve 24 öğrenci , Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, Müdür Yardımcıları ve 10 öğrenci ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Meçikoğlu öğrencilerle tek tek tanışarak, gelecekteki planları hakkında bilgiler alıp, hayat tecrübelerini paylaştı. Başkan Meçikoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenlere, öğrencilere teşekkür ederek konuşmalarına şu şekilde devam etti;” bizler Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin yanında olmakla beraber, sosyal sorumluluk projelerinde eğitime de desteğimizi esirgemiyoruz”. Dedi.

Konuşmaların ardından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ile birlikte ziyaret anısına öğrenciler ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaret sona erdi.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Duran, Ahmet Coşkuner ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı da hazır bulundu.